Визначення зношування вала генератора хвиль силової хвильової передачі - Pryimakov, A. H.; Hradyskyi, Y. A.; Yanchyk, A. H. (Військово-технічний збірник, 2014)
Стаття присвячена визначенню зношування генератора хвиль силової передачі виробів військового призначення на стадії проектування та в процесі експлуатації. Показано, як зношування впливає на працездатність силових механізмів при різних законах розподілу питомого навантаження по довжині робочої поверхні дисків генератора хвиль.