Моделювання транспортної обстановки на перехресті для її імітації на тренажері - Chornyi, N. V.; Dufanets, I. B. (Військово-технічний збірник, 2014)
Розглянуто методику формування імітаційної моделі регульованого перехрестя на основі його статистичного дослідження для відтворення режимів регулювання руху транспортного потоку на перехрестях в програмах візуалізації автомобільного тренажера. Дана методика дає можливість визначити оптимальну кількість транспортних засобів в потоці на перехресті, розподіл їх по смугах руху з метою забезпечення адекватності його проїзду.