Впровадження багатокритеріальної методики формування складу парку транспортних засобів на основі використання специфічної додаткової інформації - Hashchuк, M. P. (Військово-технічний збірник, 2014)
В статті проведено виклад результатів досліджень вибору методу багатокритеріальної оптимізації складу парку ТрЗ на основі використання специфічної додаткової інформації для прийняття попередніх рішень щодо складу парку, визначення принципових можливостей і обмежень існуючого науково-методичного апарату підтримки прийняття рішень щодо формування складу парку автомобільної техніки та виділення перспективних напрямів подальших досліджень.