Методика оптимізації обсягів запасних частин для автомобільних транспортних засобів органу охорони державного кордону в умовах інтегрованого управління кордонами - Chmyr, V. M. (Військово-технічний збірник, 2014)
Стаття стосується опису методики оптимізації обсягів запасних частин для автомобільних транспортних засобів органу охорони державного кордону. Пояснено застосування методики в умовах інтегрованого управління кордонами. Обґрунтовано роль методів теорії прогнозування при оптимізації обсягів запасних частин під час технічної експлуатації АТЗ. Доведено, що впровадження методики вплине на подальший розвиток теорії експлуатації АТЗ та раціоналізацію процесу добору номенклатури та обсягів запасних частин.