Самонаведення ракети на наземну ціль при знакозмінному цільофоновому контрасті - Zubkov, A. M.; Yunda, V. A.; Zalutskaya, I. Z.; Kolennikov, A. P. (Військово-технічний збірник, 2013)
У статті представлено рішення задачі самонаведення ракети на наземну ціль при знакозмінному цільофоновому контрасті на основі координатора цілі, що реалізує метод мультиспектрального відпрацювання локаційної інформації.