Постановка задач оптимізації процесу витрат і поповнення ресурсу складного відновлювального об’єкта радіоелектронної техніки - Selukov, A. V. (Військово-технічний збірник, 2013)
Виконується аналіз особливостей визначення ресурсу складних відновлювальних об’єктів радіоелектронної техніки. Зроблений висновок про необхідність знання функції параметру потоку відмов як основної характеристики, яка дозволяє визначити ресурс об’єкта.