Інтегрування системи тренажерів у процес бойової підготовки підрозділів Сухопутних військ - Rudkovs'kyy, A. N. (Військово-технічний збірник, 2013)
У статті розглянуто проблемні питання щодо застосування у програмі навчання Сухопутних військ новітніх тренажерних технологій, проведено аналіз їх впливу на рівень бойової підготовки механізованих та танкових підрозділів.