Формування концепції та тактико-технічних характеристик середньотоннажних військових автомобілів нового покоління - Krainyk, L. V.; Hrubel, M. H.; Vasylenko, Y. O. (Військово-технічний збірник, 2013)
У роботі на базі аналізу середньотоннажних автомобілів нового покоління НАТО/США сформовано концепцію і базові тактико-технічні характеристики уніфікованого модельного сімейства вантажівок колісною формулою (4×4 і 6×6) перспективного типажу для Збройних Сил України.