Застосування перспективних інтелектуальних систем управління під час створення Єдиної автоматизованої системи управління Збройних Сил України - Tkachuck, P. P.; Mohylevych, D. I.; Klymovych, O. K. (Військово-технічний збірник, 2013)
Стаття присвячена питанню застосування перспективних інтелектуальних систем управління під час створення Єдиної автоматизованої системи управління Збройних Сил України з метою досягнення якісно нового рівня системи управління та підвищення ефективності управління життєдіяльністю, підготовкою та застосуванням Збройних Сил України. Розроблені рекомендації спрямовані на удосконалення організації методів роботи посадових осіб органів і пунктів управління.