Впровадження системи ISTAR у Збройних Силах України - Pashchuk, Y. M.; Salnyk, Y. P. (Військово-технічний збірник, 2013)
У статті розкриваються доцільність та шляхи впровадження системи ISTAR у систему розвідки Збройних Сил України. Це дослідження є актуальним у контексті подальшого розвитку військової розвідки України та підвищення її ефективності.