Багатоцільова комплексна лазерна система ураження цілей (MILES). Застосування у Збройних Силах України - Pokhnatiuk, S. V.; Sovhar, O. М.; Ryzhov, Y. V. (Військово-технічний збірник, 2013)
У статті надано аналіз Багатоцільової Комплексної Лазерної Системи Ураження Цілей (MILES), висвітлено досвід застосування у ЗС України та окреслено стан і перспективи впровадження MILES у систему підготовки курсантів Академії сухопутних військ.