Оцінка непаралельності візувальної осі візира до динамічної осі машини методом заїзду між двома пунктами геодезичної мережі - Serhіienko, R. V. (Військово-технічний збірник, 2013)
Обґрунтовано можливість проведення комплексної польової вивірки навігаційної апаратури, що включає в себе визначення коефіцієнта коректури шляху, вивірку візира та визначення відходу і вивірку гірокурсопокажчика шляхом здійснення заїзду між двома пунктами геодезичної мережі; наведено правила визначення непаралельності осі візира до динамічної осі машини під час проведення сумісної вивірки ланцюга зняття шляху та гірокурсопокажчика.