Обґрунтування вимог до точності цілевказівки та автономних систем навігації високоточних засобів вогневого ураження, що використовуються в складній метеорологічній та завадовій обстановці - Ahafonov, Y. M.; Osipov, Y. М.; Tkachenko, Y. А. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті на прикладі двох типових конструкцій літальних апаратів досліджуються можливі радіуси зон маневрування, що виконуються з метою компенсації погрішностей автономних систем навігації та цілевказівки в складній метеорологічній і завадовій обстановці. Наведені оцінки максимально можливих радіусів маневрів з компенсації сумарної похибки точності виведення та похибки цілевказівки. Зроблені висновки про необхідність управління швидкістю входу ЛА в маневр, обґрунтовані можливі вимоги до автономної системи навігації та точності цілевказівки.