Двоімпульсний регулятор частоти обертання дизеля полкової землерийної машини ПЗМ-2 - Heraskin, V. M.; Bozhok, A. М.; Heraskin, D. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті надано принципову схему та описано роботу двоімпульсного регулятора частоти обертання колінчастого вала дизеля полкової землерийної машини ПЗМ-2 з додатковими регулювальними імпульсами за змінюванням у впускному тракті тиску наддуву і швидкості його змінювання.