Аналіз причин виникнення і оцінка похибок визначення координат снарядів та мін на траєкторії польоту при застосуванні цифрової фотореєстрації - Tkachuk, P. P.; Shabatura, Y. V.; Kuzmenko, R. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
У роботі проведено аналіз причин виникнення похибок, що зумовлені внутрішніми і зовнішніми чинниками при визначенні координат снарядів та мін на траєкторії польоту. Розроблено математичні моделі з оцінки похибок визначення координат снарядів та мін на траєкторії польоту при стереофотореєстрації і їх моделі чутливості до зміни вхідних параметрів. Проведено комп'ютерне моделювання відповідними процедурами пакета Maple 5.00.