Удосконалення системи керування електропривода бойових машин - Chumakevych, V. O.; Nazar, V. A.; Vasyliv, K. M. (Військово-технічний збірник, 2012)
В статті на основі аналізу перспективних напрямків розвитку механізмів наведення бойових машин пропонуються шляхи удосконалення електроприводів бойових машин, які є на озброєнні СВ ЗС України.