Забезпечення електромагнітної сумісності засобів зовнішньо-траєкторного вимірювання при виконанні спеціальних робіт на науково-дослідних полігонах - Chumakevych, V. O.; Opanasyuk, I. I.; Puleko, I. V.; Gerasymyuk, O. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті розглянуті питання частотно-територіального розносу засобів зовнішньотраєкторного вимірювання для забезпечення електромагнітної сумісності при проведенні спеціальних робіт.