Аналіз точнісних характеристик інерційних навігаційних систем ЛА на активній ділянці польоту - Byrdeyny, N. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті проведено дослідження поведінки точнісних характеристик інерційних систем ЛА на активній ділянці польоту.