Експериментальне дослідження вимірювальної системи на основі двох акселерометрів - Korobko, A. I. (Військово-технічний збірник, 2012)
Наведено результати експериментального дослідження вимірювальної системи, що складається з двох датчиків лінійного прискорення і обчислювального блока. Визначено похибку вимірювання швидкості руху автомобіля. Встановлено оптимальну кількість заїздів при визначенні коефіцієнта аеродинамічного опору дорожнім методом.