Уточнений комплекс показників ефективності метрологічного обслуговування засобів зв’язку Сухопутних військ - Yakovlev, M. Y.; Ryzhov, Y. V.; Kravchenko, T. А. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті розроблено основні вимоги до показників ефективності метрологічного обслуговування засобів зв’язку Сухопутних військ. Сформовано й обґрунтовано уточнений комплекс показників ефективності, критерій і узагальнений показник ефективності, що використовуються при оцінюванні ефективності метрологічного обслуговування засобів зв’язку Сухопутних військ.