Технологія розподіленого моделювання та її застосування у бойовій підготовці Сухопутних військ - Yakovlev, M. Y.; Sovhar, O. М.; Ryzhov, Y. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті надано огляд технології розподіленого інтерактивного моделювання, її складових компонентів та застосування у бойовій підготовці Сухопутних військ.