Шляхи створення системи управління взаємодією танкових підрозділів - Bondaruk, A. B.; Oliyarnyk, B. O.; Hlebov, V. V.; Chepkov, I. B. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті проведена оцінка можливості створення вітчизняної системи управління взаємодією танкових підрозділів. Розглянуто результати робіт із впровадження елементів систем управління взаємодією/боєм в конструкцію зарубіжних танків. Проведено аналіз наявності аналогічних систем у вітчизняному танку БМ «ОПЛОТ». Надано результати роботи українських фахівців зі створення інтегрованої системи управління взаємодією рухомих об'єктів бронетанкової техніки.