Про вибір способу навчання нечіткої моделі функціонування перспективного озброєння - Kuprinenko, O. M. (Військово-технічний збірник, 2012)
Проведено аналіз існуючих методів настроювання нечітких моделей та оцінка можливостей їх застосування для настроювання параметрів нечітких моделей функціонування перспективного озброєння.