Про вплив кількості осколкоутворюючих дисків осколково-пучкового снаряда на значення параметрів осьового осколкового поля - Sydorenko, Y. M.; Yakovenko, V. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
В роботі представлені результати досліджень зі встановлення параметрів просторово-масового розподілу металевих дисків природного подрібнення, що входять до складу осколково-пучкового снаряда. Дослідження проводились із застосуванням чисельного методу комп'ютерного моделювання динамічних нестаціонарних процесів в континуальній постановці за допомогою програми LS-DYNA.