Оцінка внеску характеристик точності роботи засобів топогеодезичної підготовки - Kondratiuk, I. O. (Військово-технічний збірник, 2012)
Проведено дослідження внеску характеристик точності роботи засобів топогеодезичної підготовки на показник ефективності стрільби артилерійських комплексів. За результатами досліджень визначені пріоритетні шляхи модернізації топогеодезичних приладів (апаратури).