Про використання коефіцієнта вертикальної рефракції у сучасних електронних приладах - Petliuk, I. V.; Shevchenko, T. H.; Petliuk, O. I. (Військово-технічний збірник, 2012)
У статті проаналізовано вплив вертикальної рефракції на точність геодезичних вимірів при використанні табличного коефіцієнта вертикальної рефракції у сучасних електронних приладах.