Можливості пасивного протирадіолокаційного маскування озброєння та військової техніки - Holovan’, A. V.; Holovan’, V. H.; Drozdov, M. O. (Військово-технічний збірник, 2012)
У даній статті розглядаються деякі перспективні способи пасивного гасіння ефективної площі розсіювання цілі за рахунок її зниження шляхом використання довільно нахилених пласких металевих пластин.