Швидкість реакції водія як елемент уникнення аварій на дорогах - Petrenko, O. K.; Pidvirnyi, Y. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
Стаття присвячена вивченню показників простої та складної рухової реакції на рухомий об’єкт водіїв автомобільного та електротранспорту в різний час робочого дня, їх значення для безпеки дорожнього руху, пошуку засобів та найбільш ефективних методик для скорочення латентного періоду рухової реакції людини.