Визначення проблеми управління ризиками та сукупності наукових завдань на розробку методології забезпечення реалізації програм розвитку озброєння та військової техніки та державного оборонного замовлення - Odnoralov, I. V. (Військово-технічний збірник, 2012)
Обґрунтовано необхідність розробки методології забезпечення реалізації Державної програми розвитку озброєння та військової техніки, Державного оборонного замовлення, заснованої на управлінні ризиками різної природи, що виникають в процесі формування та виконання цих програмних документів.