Сучасний стан і перспективи розвитку прицільних комплексів зразків бронетанкового озброєння - Khaustov, Y. Y.; Khaustov, D. Y.; Nastyshyn, Y. А.; Hordienko, V. I.; Ryzhov, Y. V. (Військово-технічний збірник, 2019)
У статті розглянуто сучасний стан і перспективи розвитку прицільних комплексів системи керування вогнем сучасних зразків бронетанкового озброєння. Запропоновано напрями подальшого розвитку та модернізації прицільних комплексів, тепловізійних систем спостереження вітчизняних танків. Обґрунтовано створення програми національних модульних систем, що надасть можливість налаштувати серійне виробництво і впровадити новітні технології, а також модернізовувати тепловізійні системи спостереження, враховуючи розробки складових компонентів із покращеними характеристиками.