Шляхи застосування навігаційної апаратури при типових варіантах ведення бойових дій загальновійськовими підрозділами - Tkachuk, P. P.; Koroliov, V. N.; Krasiuk, A. P.; Makarevych, V. D. (Військово-технічний збірник, 2011)
Наданий аналіз основних шляхів застосування навігаційної апаратури при типових варіантах ведення бойових дій.