Інформаційне забезпечення оцінки рівня надійності озброєння і військової техніки під час використання - Chorny, N. V.; Stepanov, S. S.; Matuzko, B. P. (Військово-технічний збірник, 2011)
Розглянуто варіант формування системи інформаційного забезпечення оцінки рівня надійності озброєння і військової техніки у військових частинах (з’єднаннях) при реалізації стратегії технічного обслуговування і ремонту за станом з контролем рівня надійності.