Оцінка проблеми прийняття рішення з технічного забезпечення військового формування - Chorny, M. V.; Dolgov, R. V. (Військово-технічний збірник, 2011)
Класифікація проблеми прийняття рішення з приведенням варіантів ситуацій, аналіз зазначених проблем, що пов’язані з рішенням технічного забезпечення військового формування.