Обґрунтування вимог до алгоритмізації процесів комплексного опрацювання інформації в системі забезпечення воєнної безпеки - Svyda, I. Y. (Військово-технічний збірник, 2011)
Обґрунтовуються стратегічні вимоги до організації опрацювання інформації в інтересах системи забезпечення воєнної безпеки та надаються рекомендації щодо алгоритмізації процесу її опрацювання в стратегічній ланці управління системи забезпечення воєнної безпеки України.