Формування багатоканального зображення у тепловізійній системі - Bozhenko, V. I. (Військово-технічний збірник, 2011)
Включення до складу тепловізійної системи двоканальної інфрачервоної камери дозволить не лише формувати стереозображення, а на відміну від відомих приладів уможливить одночасну покадрову обробку тепловізійних сигналів динамічного зображення, отриманих від обох каналів, що призведе до істотного зменшення впливу шумів та геометричних спотворень сигналу п’єдесталу піровідикона та до збільшення корисної складової сигналу.