Теоретичні аспекти побудови телеметричних систем космічних апаратів з часовим представленням вимірювальної інформації - Shabatura, Y. V.; Puleko, I. V.; Chumakevych, V. O. (Військово-технічний збірник, 2011)
Одним з найбільш перспективних напрямів розвитку бортових інформаційно-телеметричних систем космічних апаратів є використання вимірювань з представленням інформації часовими інтервалами. У статті запропоновано варіант побудови БІТС на основі представлення вимірів часовими інтервалами.