Удосконалений метод обробки експериментальних даних перевірки дальності виявлення оптико-електронними засобами розвідки бойових розвідувальних машин - Levchenko, A. O.; Bagіnskiy, V. A. (Військово-технічний збірник, 2011)
В статті наведено основні положення методу перерахунку експериментальних даних, отриманих під час полігонних випробувань оптико-електронних засобів розвідки для їх нормування. Використання методу, що пропонується дозволяє забезпечити статистичну обробку експериментальних значень дальності виявлення оптико-електронних засобів спостереження бойових розвідувальних машин, які отримані в різних умовах та за походженням не є однорідними.