Обґрунтування вибору методичного підходу до прогнозування показників технічної довговічності зразків озброєння зенітних ракетних військ - Krigniy, A. V.; Openko, P. V.; Zirkevich, V. M. (Військово-технічний збірник, 2011)
На основі порівняльного аналізу існуючих методів прогнозування показників довговічності зразків озброєння зенітних ракетних військ сформульовані вимоги та надані рекомендації до вибору робочої методики, використання якої дасть можливість оцінити рівень боєготовності зенітних ракетних комплексів (систем) з урахуванням їх реальної технічної довговічності.