Аналіз систем захисту, які мають властивість живучості - Garasym, Y. R. (Військово-технічний збірник, 2011)
Стаття присвячена аналізу систем захисту інформації, які мають властивість живучості. За рахунок впровадження для систем захисту механізмів забезпечення живучості відбувається підвищення стійкості до атак, вторгнень, відмов і, відповідно, підвищується ефективність та результативність функціонування організації. Наведено основні властивості систем захисту, які мають властивість живучості. В статті пропонується метод аналізу живучості, який базується на таксономії загроз та деградації рівнів якості функціонування системи захисту інформації.