Україна і Європейське оборонне агентство - Fedenko, O. V.; Salnik, Y. P. (Військово-технічний збірник, 2011)
У статті розглянуті деякі аспекти створення Європейського оборонного агентства, його функціонування в умовах формування військово-технічного співробітництва країн у системі загальної європейської політики безпеки і оборони (ЄПБО). Висвітлено необхідність розвитку військово-технічної співпраці України з військово-промисловим комплексом (ВПК) країн ЄС.