Підвищення живучості механізованого підрозділу за рахунок застосування тривимірних тактичних діаграм - Matuzko, B. P.; Shatalov, O. E.; Andrienko, A. M.; Paszkowski, V. V. (Військово-технічний збірник, 2011)
У роботі представлені результати аналізу втрат бойових машин легкої категорії ваги від різних засобів ураження, розглянуті способи підвищення рівня захищеності машин цього класу, а також визначений порядок застосування тривимірних тактичних діаграм снарядостійкості для вирішення тактичних задач.