Підвищення оперативності системи інформаційно-аналітичного забезпечення штабу армійського корпусу - Guminskiy, R. V.; Кazmirchyk, R. V.; Ryzhov, E. V.; Кorolyova, O. V. (Військово-технічний збірник, 2011)
У статті проаналізовано інформаційні потоки в системі інформаційного забезпечення штабу армійського корпусу з метою формування інформаційної моделі процесу обробки інформації та структури інтегрованої системи підтримки прийняття рішень для удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення штабу армійського корпусу.