Шляхи зменшення часу отримання метеорологічної інформації при організації стрільби і управління вогнем наземної артилерії - Bieliakov, V. F.; Pidvirnyi, Y. V.; Poloz, O. А. (Військово-технічний збірник, 2011)
Розглядаються перспективні шляхи зменшення часу отримання метеорологічної інформації від метеостанції до артилерійських підрозділів шляхом зменшення висоти зондування та відстані від вогневих позицій.