Система математичних моделей експлуатації засобів вимірювальної техніки військового призначення - Jakoylev, M. Y.; Prityka, O. I.; Semenova, O. E.; Babiy, Y. V. (Військово-технічний збірник, 2011)
В статті розроблено систему математичних моделей експлуатації засобів вимірювальної техніки військового призначення з урахуванням специфіки їх експлуатації. Запропоновано для оцінювання ефективності та оптимізації управління метрологічною надійністю засобів вимірювальної техніки військового призначення використовувати розроблену систему математичних моделей.