Вплив інтенсивності льотної експлуатації авіаційної техніки на визначення показників її надійності - Shaban, R. G.; Parakhin, S. V.; Luchuk, E. V.; Novgorodska, L. A. (Військово-технічний збірник, 2011)
В статті розглядається вплив нальоту і неоднорідності статистичних даних на визначення показників надійності авіаційної техніки та можливість використання методів факторного аналізу для врахування цього впливу.