Обґрунтування раціональної номенклатури сучасних навчально-тренажерних засобів для підготовки фахівців автомобільної служби в Сухопутних військах Збройних Сил України - Kostiuk, V. V.; Belena, V. P.; Rusilo, P. O. (Військово-технічний збірник, 2011)
У статті проведено аналіз стану та перспектив розвитку навчально-тренажерних засобів для підготовки фахівців автомобільної служби Сухопутних військ Збройних Сил України. Запропоновано структуру досліджень щодо визначення раціональної номенклатури навчально-тренажерних засобів у відповідності до завдань, які вони вирішують.