Багатоцільові важкі військові джипи: проект Д041 «СТЕП» - Kraynyk, L. V.; Voloshanskyy, A. V. (Військово-технічний збірник, 2011)
Проведено огляд і аналіз сучасних багатоцільових важких військових джипів, які становлять до 50% автопарку сучасних армій. Представлено проект вітчизняного аналога в цьому класі – модель Д031 "СТЕП" вантажопідйомністю 1,5 т та його основні технічні характеристики.