Потенційна точність пеленгації в цифрових антенних решітках в умовах джитеру АЦП - Slyusar, V. I.; Bondarenko, M. V. (Військово-технічний збірник, 2010)
Запропоновано вираз для вирахування нижньої границі дисперсії оцінки кута напрямку на джерело сигналу для лінійної цифрової решітки в умовах джитеру АЦП. Роботоспроможність виразу підтверджена чисельним експериментом. Показана неможливість компенсації спотворювань сигналу, спричинених джитером, за рахунок підвищення енергетики сигналу.