Вплив законів формування кроку квантування на перешкодозахищеність системи передачі даних - Sporyshev, K. O. (Військово-технічний збірник, 2010)
Проведено аналіз існуючих методів квантування сигналів, розглянуті закони формування кроку квантування і їхній вплив на перешкодозахищеність систем передачі даних.