Методика компенсації дрейфу нуля і моделювання шумів мікромеханічного гіроскопа інерціального вимірювального блоку - Belyaev, S. N.; Istomin, A. E. (Військово-технічний збірник, 2010)
У статті наводиться методика компенсації дрейфу нуля сигналу мікромеханічного гіроскопа, а також отримана авторегресійна модель шумів вимірювань датчика ADIS 16250.